http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri1gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri2gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri3gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri4gk-is-291.jpglink
«
»
Progress bar

Reportazhi, Report TV ndjek nga afër një ditë pune në maternitetin Koço Glozheni

Last Updated on Tuesday, 13 February 2018 08:27

Hits: 126

Sistemi i patronazhimit

Vetëm në 1 muaj 24 fëmijë erdhën në jetë në spitalin e Burrelit, ku rikthyem sherbimin pas një mungese të gjatë
- 10 lindje me operacion
- 14 lindje natyrale
- 5 ndërhyrje kirurgjikale
- 365 vizita dhe ekografi

Last Updated on Friday, 09 February 2018 08:56

Hits: 319

SUOGJ “Koço Gliozheni” vazhdon rrugëtimin e tij këtë herë drejt Spitalit Bashkiak të Kavajës.

SUOGJ “Koço Gliozheni” vazhdon rrugëtimin e tij këtë herë drejt Spitalit Bashkiak të Kavajës,pas suksesit të proçesit të patronazhimit në maternitetin e Burrelit. Sipas statistikave të vetë spitalit të Kavajës, numri i lindjeve në vitin 2017 ka rënë në 125 lindje nga mesatarja prej 1200 lindjesh në vit, duke shtuar në këtë mënyrë fluksin e punës dhe ngarkesën në maternitetet e Tiranës dhe atë të Durrësit. Pasi evidentuam problematikat më akute me drejtuesit e këtij spitali, vendosëm që javën e ardhshme të fillojmë operacionet e planifikuara. Në këtë mënyrë shpresojmë që ti japim “dorën” spitalit të Kavajës, duke gjetur një zgjidhje pa kosto për vajzat dhe gratë e tij, duke ju kursyer rrugën dhe mundimin atyre dhe familjarëve drejt Durrësit dhe Tiranës.

Last Updated on Wednesday, 10 January 2018 15:08

Hits: 152

Stafi mjekesor i SUOGJ "Koço Gliozheni" fillon sot patronazhin e Spitalit Rajonal Burrel me 2 mjeke ne jave. Ne javen e pare jane: Dr. Vezir Tena, Dr. Arjan Alikaj dhe specializanti Oljan Cala.

Last Updated on Friday, 05 January 2018 10:10

Hits: 197

http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/ftesagk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.ipaadriativgk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.unicefgk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_01gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_02gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_03gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_04gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_05gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_06gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_07gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_08gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_09gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_10gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_11gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_12gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_13gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_14gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_15gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_16gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_17gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_18gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_19gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_20gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_21gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_22gk-is-316.jpglink

Faqja shikohet më mirë në versionet më të fundit të browserave : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer , Safari 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © S.U.O.GJ “Koço Gliozheni”

 

.