http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri1gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri2gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri3gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri4gk-is-291.jpglink
«
»
Progress bar

Vizita e Kryeministrit në ditën e parë të vitit 2019 në Maternitetin “Koço Gliozheni”

Vizita e Kryeministrit dhe Ministres së Shëndetësise dhe Mbrojtjes Sociale në ditën e parë të vitit 2019 në Maternitetin “Koço Gliozheni” për Bonusin e Bebes për çdo të porsalindur.

Vizitën e plotë mund ta shihni këtu .


Last Updated on Monday, 15 April 2019 10:53

Hits: 109

Histori suksesi ne SUOGJ Koco Gliozheni

Histori suksesi ne S.U.O.GJ "Koco Gliozheni". Intervent me asistimin e Prof. Antonio Catona, Dr. Arben Rrugia, Dr. Petrit Rexhepi.

Per me shume klikoni ketu.

Last Updated on Thursday, 07 March 2019 07:37

Hits: 132

Kualifikimi i personelit shëndetësor

Në kuadrin e rritjes së cilësisë së shërbimit dhe kualifikimin e personelit shëndetësor, pas mjëkeve Rovena Tali, Lediana Thano, Ledia Bozgo, Ervis Vata dhe mjekëve specializantë Anisa Ajdini, Besiona Kodra, Denisa Golemi, Oljan Cala,nga datat 04 qershor 2018 deri 04 shtator 2018 fillojnë specializimin për ekografi morfologjike pranë qendrës Altamedica,Rome(It) mjekët specializantë Greta Mitrushi dhe Erta Mahilaj,në vazhdim të marrëveshjes me Shoqatën Italiane të Diagnostikës Prenatale.

Last Updated on Thursday, 07 March 2019 07:37

Hits: 228

Stafi i S.U.O.GJ "Koço Gliozheni" vazhdon sistemin e patronazhimit

Në kuadër të sistemit të patronazhimit ,në Spitalin Bashkiak Kavajë, rifillojnë operacionet gjinekologjike që mungonin prej më shumë se 5 vitesh. Ditën e djeshme u realizua një intervent histerektomi vaginale në një prolaps uteri, nga ekipi mjekësor i SUOGJ “ Koço Gliozheni” :

Dr. Arben RRUGIA, Dr. Petrit REXHEPI, Dr. Dritan XHANGOLLI


          

Last Updated on Monday, 07 Maj 2018 08:09

Hits: 396

http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/ftesagk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.ipaadriativgk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.unicefgk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_01gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_02gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_03gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_04gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_05gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_06gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_07gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_08gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_09gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_10gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_11gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_12gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_13gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_14gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_15gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_16gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_17gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_18gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_19gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_20gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_21gk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_22gk-is-316.jpglink

Faqja shikohet më mirë në versionet më të fundit të browserave : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer , Safari 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © S.U.O.GJ “Koço Gliozheni”

 

.