music

                     Posta elektronike| AL |EN

http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/14-01-06-10-26-38big_dsc_3477gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri1gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri2gk-is-291.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri3gk-is-291.jpglink
«
»
Progress bar
  • Mirësevini në faqen tonë
  • Këshilla për nënat
1 2 3
Mirësevini në website
Mirësevini në website-in zyrtar të Spitalit Universit.. më tepër
Stafi ynë
Stafi ynëStafi ynë Stafi ynë Stafi ynë Stafi ynë St..më tepër
    Historiku
    Historiku Historiku Historiku     Historiku Hist..më tepër

24.09.2011 - Humbja më e vogël e gjumit …

.

  Humbja e vetem nje ore gjume gjate dites, femijeve deri ne dhjete vjec u krijon veshtiresi ne lexim, shkrim dhe...

me teper

19.09.2011 - Inteligjenca e fëmijëve var…

.

Konsumimi i patatinave, çokollatëve dhe biskotave mund të dëmtojë zgjuarsinë e fëmijëve, ishte përfundimi i arritur nga kërkuesit e Universitetit...

me teper

12.09.2011 - Pse gjidhënia është esencia…

.

Për nënat që japin gjidhënie, qumështi i gjirit është shumë i rëndësishëm për rritjen normale të fëmijës tuaj. Ndonjëherë ka...

me teper
next
prev

                                                    ASTRAIA ne SUOGJ Koco Gliozheni"                  


 ASTRAIA ne SUOGJ "Koco Gliozheni", sistem i cili ka rreth 1 vit qe operon ne kete maternitet. Ne cermonine e inagurimit moren pjese ministri i shendetsise z. Petrit Vasili, sekretarja e pergjithshme e kesaj ministrie znj. Mirela Cano, drejtoresha e ISKSH-se znj. Elvana Hana si dhe shume drejtues te larte te institucioneve te ndryshme ne fushen e mjeksise. Te pranishem ishin edhe stafi i mjekeve te ketij më tepër 

http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/ftesagk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.ipaadriativgk-is-316.jpglink
http://www.suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.unicefgk-is-316.jpglink
Faqja shikohet më mirë në versionet më të fundit të browserave : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer , Safari                                                                                                                           nga abp

                                                                                                                

.